Διοργάνωση Ημερίδας (Workshop) και του Διεθνούς συνεδρίου Tesse2b Conference

by on October 31, 2018

Το Εργαστήριο Ενεργειακών και Περιβαλλοντικών Ερευνών του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών Τ.Ε. του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει :

1) Ημερίδα (4th WorkShop) του Ευρωπαϊκού Έργου ΤESSe2B με θέμα: «Συστήματα Αποθήκευσης Θερμικής Ενέργειας για ενεργειακά αποδοτικά κτήρια. Μια ολοκληρωμένη λύση για την αποθήκευση ενέργειας σε κτήρια κατοικιών από ηλιακούς και γεωθερμικούς πόρους» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018, 09:00 π.μ. -18:00 μ.μ στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, Λ. Χαϊνά 93, Χαλκίδα και

2) Το Διεθνές Συνέδριο ΤESSe2B με θέμα: «Συστήματα Αποθήκευσης Θερμικής Ενέργειας για ενεργειακά αποδοτικά κτήρια. Μια ολοκληρωμένη λύση για την αποθήκευση ενέργειας σε κτήρια κατοικιών από ηλιακούς και γεωθερμικούς πόρους» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 και ώρα έναρξης στις 09:00 π.μ. στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens. Το συνέδριο διοργανώνεται στα πλαίσια του Διεθνούς Συνεδρίου «Energy in Buildings 2018» που διοργανώνεται από το ASHRAE Hellenic Chapter.

Καθηγητής Μιχάλης Γρ. Βραχόπουλος