Ενημέρωση για τροποποιήσεις στις προγραμματισμένες ημερομηνίες διενέργειας Συμβουλευτικής Συνέντευξης Αξιολογούμενων από τον Αξιολογητή Α’ (Αντιπρύτανη επί της Φοιτητικής Μέριμνας και Προσωπικού του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας)

by on June 16, 2018

Αγαπητοί συνάδελφοι και συνεργάτες,

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με τον διαδικτυακό τόπο http://apografi.gov.gr/ δόθηκε
ολιγοήμερη παράταση της προθεσμίας υποβολής της έκθεσης αξιολόγησης
των αξιολογούμενων (υπαλλήλων ή πρoϊσταμένων οργανικής μονάδας). Τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 και ώρα 23:59 (αντί της Πέμπτης 14 Ιουνίου 2018) λήγει η προθεσμία για τη συμπλήρωση της σχετικής ηλεκτρονικής «φόρμας» κατά το σκέλος που αφορά στους αξιολογούμενους και την υποβολή της έκθεσης αξιολόγησης (των αξιολογούμενων).

Για τον παραπάνω λόγο, η Συμβουλευτική Συνέντευξη για τους εργαζόμενους (Διοικητικούς Υπαλλήλους), στις εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας, στα Ψαχνά και Θήβα, που είχε προγραμματισθεί σύμφωνα με την αριθμ. Πρωτ. 3812/11-06-2018 πρόσκληση, για τη Δευτέρα 18 Ιουνίου, αναβάλλεται και θα  διενεργηθεί τη Δευτέρα 25 Ιουνίου και ώρα 10.00 π.μ.).

Για τους εργαζόμενους (Διοικητικούς Υπαλλήλους), στις εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας, στη Λαμία, Άμφισσα και Καρπενήσι, η ημερομηνία της Συμβουλευτικής Συνέντευξης παραμένει η ίδια δηλαδή η αρχικά προγραμματισμένη Τρίτη 19 Ιουνίου και ώρα 10.00 π.μ.).

Θα ακολουθήσει σχετικό έγγραφο.

Με εκτίμηση.

Ο  ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗΣ
ΕΠΙ  ΤΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΤΟΥ ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 

ΜΕΡΤΖΑΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ