Καλωσόρισμα Πρύτανη Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας στους νέους φοιτητές

by on September 11, 2018

O Πρύτανης του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας καλωσορίζει τους νέους φοιτητές και τους συγχαίρει για την εισαγωγή τους στα Τμήματα του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας.

Η Διοίκηση, οι Καθηγητές και το Προσωπικό του Ιδρύματός μας θα βρίσκονται στο πλευρό σας, σε όλη την διάρκεια της ακαδημαϊκής σας πορείας, υποστηρίζοντας τις σπουδές σας σε όλα τα επίπεδα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε σε όλους σας το καλύτερο δυνατό περιβάλλον εκπαίδευσης και την ποιότητα σπουδών που θα συμβάλλει στη διαμόρφωση της προσωπικότητάς σας αλλά και θα σας εφοδιάσει με τις δεξιότητες που απαιτούνται για την επαγγελματική σας ζωή.

Κατά το διάστημα παραμονής σας στις πόλεις του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας σας ενθαρρύνω, παράλληλα με τις σπουδές σας, να συμμετέχετε σε πολιτιστικές, αθλητικές και κοινωνικές δράσεις και να απολαύσετε τις ομορφιές και τις παραδόσεις των τοπικών κοινωνιών συμμετέχοντας ενεργά στην καθημερινότητα τους. Με τον τρόπο αυτό ωφελείσθε εσείς και μπολιάζονται οι τοπικές κοινωνίες από νοοτροπίες νέων ανθρώπων από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών άρχισαν στις 10 Σεπτεμβρίου.

Aναλυτικές πληροφορίες για τα δικαιολογητικά εγγραφής και τις σπουδές σας θα βρείτε στον «Οδηγό Πρωτοετών Φοιτητών ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας 2018-2019».

Εύχομαι στους νέους φοιτητές καλή δύναμη και καλές σπουδές.

Πέτρος Λάμψας
Καθηγητής
Πρύτανης του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας